Wat een KNV EHBO vereniging allemaal doet

Bekijk deze informatievideo over wat de afdelingen van de Koninklijke EHBO allemaal doen. Cursus geven, mensen leren helpen, ondersteunen van evenementen. Iets voor u? Er is vast een afdeling in de buurt: http://www.koninklijke-ehbo.nl/afdelingen

EHak en de nieuwe richtlijnen van het Oranje Kruis

Voor alle leden gaat er aankomend seizoen wat veranderen, het Oranje Kruis heeft de richtlijnen aangepast. De meeste aanpassingen krijgen jullie in de regulieren les momenten aan geleerd.

Krantenknipsels

EHBO Stede Broec scherpt controle AED’s aan

Op 13 april 2016 plaatste het Noord-Hollands Dagblad een artikel over de EHBO-vereniging Stede Broec en haar inzet voor de AED-kasten in Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek. Mark Waterman en Anouk van Dalen stond het NHD te woord. Lees hier het volledige artikel.

Nieuwsbrieven PDF Archief

Nieuwsbrief December 2017

De nieuwsbrief uitgave december 2017 over de inspiratieprijs van het Oranje Kruis, evenementen, reddingsbrigade-leden & EHBO herhalingsles, reanimatie en de pleisteractie 2018.

Nieuwsbrieven PDF Archief

Nieuwsbrief Oktober 2017

De nieuwsbrief uitgave oktober 2017 over de kledinglijn, lezing over de laryngectomeerd, de Piet Groot buitenoefening 2017, reanimatie en de jaarvergadering 2017-2018.

Evenementen Hulpverlening & KNV EHBO Stede broec

Een team van EHBO-ers die naast hun Oranje Kruis EHBO diploma ook opgeleid zijn met de volgende aantekeningen: Acute zorg drank & drugs incidenten, Wandelletsel en Brand & Ontruiming van het NIBHV. Zo komt KNV EHBO Stede Broec gedegen op een event. Een opdrachtgever krijgt een stuk zekerheid van vrijwilligers