Penningmeester

Ik ben Roy Grevelt, 38 jaar (in 2013) en woonachtig in Grootebroek. Niet helemaal nieuw, want na twee jaar afwezigheid zal ik het EHBO bestuur opnieuw versterken als penningmeester.

Jack Groot heeft aan het einde van het seizoen 2008/2009 aangegeven te willen stoppen als penningmeester en ik heb zijn taken overgenomen. Ik heb in het verleden altijd erg genoten van de door Elma verzonnen opdrachten tijdens de oefenavonden. Een mooie vind ik nog steeds de “kettingbotsing” bij het WFO terrein in de bocht van de Westfrisiaweg. Hierbij speelde Vera, één van “onze” LOTUSsen, een geweldige rol waarbij ze verschillende slachtoffers uitbeeldde die zogenaamd in de diverse auto’s betrokken waren bij de kettingbotsing.

Ook de diagnose avond en de brandweeroefening zijn altijd leerzame avonden waarbij het nog eens duidelijk wordt hoe lastig het is om een goede diagnose te stellen en hoe belangrijk communicatie is. Ik zie er naar uit om weer onderdeel te zijn van de vereniging en kijk alweer uit naar de verschillende oefenavonden en evenementen.

Roy Grevelt
Zesstedenweg 40