Vertrouwenspersoon

Als lid van EHBO vereniging Stede Broec heb je het recht en de plicht om veilig om te kunnen gaan met anderen. Dit geldt zowel binnen de vereniging, als bij evenementen. Met veilig bedoelen we: zonder last te hebben van ongewenste omgangsvormen zoals pesten, agressie en bedreiging, discriminatie, seksuele intimidatie of ongewenste intimiteiten.

Als je hier slachtoffer van wordt, moet je dit niet voor je houden. Je kunt er mee naar de vertrouwenscontactpersoon gaan. Die is er speciaal om je te helpen. Vaak zwijgt degene die wordt lastig gevallen. Je bent bang dat je verhaal niet serieus wordt genomen. Of je denkt dat je het misschien wel zelf hebt uitgelokt. De vertrouwenscontactpersoon luistert goed naar je verhaal en helpt je de beste oplossing te vinden. Natuurlijk zijn deze gesprekken vertrouwelijk.

Onze vertrouwenscontactpersoon is Anita Bonnema – Ooijevaar. Na het invullen van het contactformulier hieronder neemt zij contact met je op. Mailen kan ook: vertrouwenspersoon@ehbo-stedebroec.nl

Vertrouwenspersoon Contactformulier