Bestuurslid PR-zaken

Ik ben Rik Wilmans, ben getrouwd en woon in Enkhuizen. Wij hebben twee kinderen, Tess en Anouk.

Mijn mening is dat iedereen eerste hulp moet kunnen verlenen als er wat gebeurt en je weet wat je moet doen zo dat je niet in paniek raakt als er echt wat gebuurt. Daarom ben ik zelf ook de cursus gaan doen om EHBO-er te worden.

Tijdens de cursus heeft een vriend van ons een hartaanval gehad en doordat er mens in zijn buurt waren die konden reanimeren is hij er nog dus ben ik zeer attend dat ik dit nu ook kan en iemand kan helpen als er iets gebeurt zodat je iemand zijn leven kan reden. Elke minuut telt. Het is belangrijk dat iedereen dit zou moeten kunnen.

Tijdens de cursus sprak Mark Waterman mij aan en vroeg of ik het leuk zou vinden om in het bestuur te komen als Public Relations of wel PR. Dat leek mij wel leuk zei ik en ben de uitdaging aan gegaan. Ik heb contact gezocht met verschillende bedrijven die ons willen helpen om het jaarboek te kunnen en zo meer te laten zien. Wie zijn wij nou, EHBO Stede Broec, en waar staan wij voor?

Na dat ik mijn diploma E.H.B.O had gehaald werd ik met de jaarvergadering voorgesteld en gelukkig stemde iedereen in dat ik het mocht gaan doen. Ik ga mijn best doen om deze functie zo goed mogelijk te doen en jullie kunnen mij altijd mailen voor vragen of goeie ideeën.

Rik Wilmans
pr@ehbo-stedebroec.nl