Commissielid Burger AED

Ik ben Nora Waterman – Glazer.
Ik ben getrouwd met Mark Waterman en woonachtig in Grootebroek. Ik werk als voorbereider bij de post met veel plezier. Daarnaast heb ik een praktijk aan huis en organiseer spirituele avonden in de Stek.

Ik ben aangespoord door Mark om mijn EHBO-diploma te gaan halen. Hij heeft hier zoveel enthousiasme in en heeft mij uiteindelijk aangestoken. Ik heb nu mijn diploma dan ook gehaald in 2016.

Het bestuur van de EHBO vereniging Stede Broec is heel erg goed op weg om alles in goede banen te leiden. Wat er dan ook bij komt kijken is het reanimeren. Mark wilde ook dit goed laten slagen en is er actief mee bezig gegaan. Door zijn enthousiasme ben ik beter gaan begrijpen waarom dit zo belangrijk is.
Elk mensen leven telt.

Nu is het bestuur vergroot en is er een bestuurslid reanimatiezaken gekozen. Door omstandigheden is de functie commissielid secretariaat Burger AED vrijgekomen. En doordat ik het ook belangrijk ben gaan vinden heb ik me beschikbaar gesteld en ben gekozen. Samen gaan we ook dit project verder laten slagen en de enthousiasme verder verspreiden. We zullen meer van ons laten horen en zien. Ik ben heel gedreven en zorg ervoor dat dit meer bekendheid gaat krijgen en dat mensen beseffen gaan hoe belangrijk het is om een reanimatie op zak te hebben.

Nora Waterman – Glazer
aed-alert@ehbo-stedebroec.nl