Secretaris

Ik ben Carla Koster-Schooneman. Ik ben in 1967 geboren in Grootebroek en ben nu dus (2015) 48 jaar oud. Ik ben getrouwd met Martin en wij hebben 2 zoons, namelijk Thom van 16 en Bryan van 14 jaar en wij wonen al 23 jaar in Bovenkarspel nadat we nog ruim 2 jaar in Andijk hebben gewoond. Ik heb mijn diploma al weer 6 jaar en post regelmatig voor de vereniging, het ene jaar wat meer dan het andere jaar.

Ik heb altijd een EHBO diploma willen halen, maar nooit de stap durven zetten, totdat ze bij de Zouaven vroegen of ik dat niet zou willen halen voor de vereniging, dat heb ik toen ook gedaan. Ook daar wordt ik regelmatig ingezet, bij evenementen maar ook als er een gewonde op het veld is en ik ben toevallig aanwezig.

Ik werk ook nog 2 dagen in de week bij een badkamerspecialist in Grootebroek. Dit doe ik al weer 15 jaar. Daarnaast doe ik nog heel veel ander vrijwilligerswerk bij de zouaven, waar ik ook schoonmaak, velddienst draai en 1 keer in de 5 weken in de kantine sta. Ook ben ik nog overblijfmoeder bij een basisschool.

Toen de oproep kwam voor een nieuwe secretaris, heb ik besloten om mij hiervoor aan te melden. Ik heb hier ontzettend veel zin in en hoop deze taak naar volle tevredenheid te verrichten. Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen en krijg ik hierin ondersteuning van vele andere mensen, vele handen maken licht werk zullen we maar zeggen.

Carla Koster-Schooneman
secretariaat@ehbo-stedebroec.nl