Sponsors

De Hortensia groothandel

Bij “De Hortensia” kunt u altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige hortensia’s tegen de laagste prijs in de markt en zij leveren uw bestelling op afspraak, op uw bedrijf of bij u thuis (particulieren). Haar kennis van de markt, jarenlange ervaring en scherpe prijsafspraken met de kwekers zijn haar garantie.

www.dehortensiagroothandel.nl


Koedooder B.V.

Koedooder Bv is een professioneel, klantgericht familiebedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Koedooder Bv blijft constant streven naar vernieuwing en verbeteringen. Dat vinden zij nodig, want stilstand betekent achteruitgang. Koedooder B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en restaureren van de gevel.

www.koedooderbv.nl


Oliehoorn

Al meer dan 30 jaar zijn de sauzen, (spijs)oliën en frituurvetten van Oliehoorn een begrip. De traditionele bereiding met natuurlijke grondstoffen maakt haar producten onderscheidend van smaak en kwaliteit.

www.oliehoorn.nl


King Tout

Pizza, Shoarma en lekkere grillgerechten bestellen in Bovenkarspel en omgeving doet u natuurlijk bij King Tout. Bestel hier online voor afhalen of thuisbezorgen. U kunt online, contant of per pin betalen.


Café-Restaurant De Paus

Café de Paus in Lutjebroek biedt dé accommodatie voor een gezellig dagje uit! Gezellig met vrienden iets drinken, een leuk evenement bijwonen of een feest geven in een van de feestzalen. Op mooie (zomer)dagen kunt u op het terras aan het water onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het prachtige uitzicht op polder ’t Grootslag. Bij café-restaurant De Paus bent u ook aan het juiste adres voor catering; van luxe lunches tot volledig verzorgde feesten.

www.cafedepaus.nl


’t Bakkershuys

Bij ’t Bakkershuys kunt u terecht voor alle soorten brood, banket en koek artikelen. Deze producten worden vertrouwd geleverd door bakker Ton Besseling uit Zwaag. Tevens kunt u hier aan de koffietafel genieten van een vers gezet kopje koffie of thee, met daarbij ook de keuze uit een lekker gebakje of een hartig warm broodje.


Webdiensten ZZP

Persoonlijke en klant gerichte oplossingen of uw WordPress website. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het maken, aanpassen, beheren en onderhouden van WordPress websites en WooCommerce webshops. Daardoor kan ik u zeer snel met de goedkoopste oplossing verder helpen.

www.webdienstenzzp.nl


Beerepoot Automatisering

IT is onze passie. Onze missie is hiermee een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf als partner. Meedenkers. Ontzorgers. Want als uw automatisering op orde is, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf en uw klanten.

www.bpaz.nl


Rabobank

De Rabobank is een bank voor klanten. Met Nederland als bakermat zijn we de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationale financiële dienstverlener die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

www.rabobank.nl